Milica Pavlović uživa u Crnoj Gori: Pevačica pozirala pored luksuznog bazena u provokativnom kupaćem (FOTO)

MILICA PAVLOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 119 ok

Pevačica Milica Pavlović ovih dana uživa u Crnoj Gori odakle je podelila vrele fotografije pored bazena u kupaćem kostimu.

Inače, Milica važi za jednu od najatraktivnijih domaćih zvezda i za jednu od najzgodnijih, a sada je to i dokazala serijom fotki koje je objavila na Instagramu.

Pevačica je sa svojom publikom podelila momente na kojima se vidi da uživa pored bazena u Kotoru i ujedno pokazala kakvo telo ima, savršeno zategnut stomak i prezgodne noge.

image 14

Pratioci su ostali oduševljeni, a pozitivni komentari su se samo nizali.

MILICA PAVLOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO MUNJA 76 ok 1

Podsetimo, pevačica je nedavno za Grand priznala da je zbog jedne pesme plakala danima.

U pitanju je balada koja je na nju ostavila poseban utisak i koja je posebno opisala njen život i teške periode koje je prolazila često.

-Melodiju za pesmu „Praštaj“ sam slušala od kad sam je dobila, plakala sam svaki dan. Govorila sam da ne znam zbog čega plačem, ali pesma budi nešto u meni da ne možete da budete imuni – rekla je Milica i otkrila da ju je tekst posebno pogodio.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram,
Autor: K.Marković