Skinula se Ivana Jordan i pokazala čime raspolaže: Padaju vilice od njenih atributa u kupaćem FOTO

3954412 img 2902 ff

Pevačica Ivana Jordan, pored moćnog glasa oduvek je plenila nestvarnom lepotom, a nedavno je obradovala publiku novom pesmom „More“.

Nakon što je svoju novu numeru predstavila publici i održala koncert u Nišu, pevačica je otputovala na odmor gde puni baterije za predstojeći period.

3954415 img 2899 ff

Ivana letuje u Portugalu, tačnije u mestu Kaškaišu, u ekskluzivnom rizortu, gde je za nedelju dana odmaranja potrebno izdvojiti nekoliko hiljada evra.

Kako se može videti na fotografijama, Ivana izgleda nikad bolje. Duga plava kosa, bujni dekolte, i linija na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe koleginice.

i j

U crvenom bikiniju koji je istakao sve njene atribute i dugom plavom kosom, pevačica nas je podsetila na najveću seks bombu svih vremena, Pamelu Anderson u čuvenoj seriji „Čuvari plaže“.

Sve to ostavlja bez daha, a Jordanova je rešila da baš uživa na plaži, pa je ispijala i sok od ananasa.

3954412 img 2902 ff 1

Ivana je otišla na luksuznu destinaciju, kako bi napunila baterije, pošto je od jeseni očekuje puno poslovnih aktivnosti, koncerata i novi album.

BONUS VIDEO- Unuka Miloša Bojanića zapevala:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Kurir)

Foto: Privatna arhiva Ivana Jordan,
Autor: S. Č.