Šemsa Suljaković oduševljena takmičarkom iz „Nikad nije kasno“, ganula je direktno u srce VIDEO

dragana suljkanović

Numere, Šemse Suljaković ne može da peva bilo ko, ali je takmičarka „Nikad nije kasno“, Dragana Suljkanović uspela da je donese na neverovatan način, zbog čega se oglasila i Šemsa.

Pesmom „Tugo moja“ Šemse Suljaković, Dragana je dirnula srca milionskog auditorijuma, ali i stručnog žirija te je Elvira Rahć usred njeog nastupa pozvala Šemsu.

-Moram da kažem da sam dok si pevala pozvala video pozivom Šemsu i ona ti šalje puno pozdrava – rekla je Elvira tada, a takmičarka se umalo zaplakala na sceni.

-Molim te da joj kažeš da ćemo naći način, hoću da je vidim ovde u žiriju – rekao je Žika Jakšić aludirajući na Šemsu.

ELVIRA RAHIC NNK SNIMANJE 23022024 FOTO MUNJA 3 ok 768x512 1

Inače, ovo nije jedini nastup kada je Dragana, Šemsinim numerama uspela da emituje neverovatnu emociju, o čemu je govorila za Grand.

Kako je rekla, njena životna priča ispisana je stihovima Šemsine numere „Sirotinja ljude svađa“.

-To je jedna moja životna priča i ja sam kao dete zavolela tu pesmu, pronalazim se u njoj. Tako da sam htela da to bude kao neki moj pečat u ovom takmičenju, to mi je bila željaKao što se priča u pesmi „Sirotinja ljude svađa“. Kad sirotinja dođe, ljubav ide na vrata. Međutim, ja se ne slažem sa tim sad kako sam porodična žena, sa suprugom, tako da ja to ne vidim. Ali, to je tako bilo, živeli smo tako kako jeste, sad je sve hvala Bogu kako treba-ispričala je za Grand.

0A0A0598 768x512 1

U videu ispod poslušajte kako je Dragana izvela Šemsinu pesmu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Instagram/suljakovic.semsa,
Autor: J. Jović