Goran Karan izveo na scenu Dina Suljića usred koncerta, zajedno izveli njegov najveći hit: „Ovo ulazi u istoriju“ VIDEO

Proslavljeni finalista „Zvezda Granda“, Dino Suljić osvojio je srca publike svojim talanetom i harizomom na sceni, što su primetile i velike zvezde sa naše muzičke scene od kojih ne prestaju da se niđu pohvale.

Nakon što je dobio reči podrške od nekoliko velikih pevača, Dino je imao čast da deli scenu sa Goranom Karanom.

dino suljić pevao sa goranom karanom

Goran je na binu pozvao Dina koji je dočekan apaluzom kada su zajedno, uživo izveli hit „Vagbundo“ kojim su oduševili publiku koja je sve vreme pevala sa njima uglas.

zszsz

Dino nije krio zadovoljstvo što je pevao sa jednim od najvećih zvezda na našim prostorima, a raduje se još jednom nastupu koji će za nekoliko dana održati na festivalu u svom gradu.

Ovo je bio duet sa dragim Goranom Karanom, velika mi je čast i zadovoljstvo. Vidimo se na Zenica Summer Fest-u 14. a zatim i 18. augusta na velikom koncertu uz Sašu Matića– najavio je Suljić.

DINO SULJIC ZG FOTO MUNJA 3 ok

Podsećamo, Dino je za Grand otkrio kako je izgledao slučajni susret sa Šemsom Suljaković u Sarajevu.

–  Tako se brzo sve izdešavalo i veliki pevači me prepoznaju i kada vas oni pohvale to je velika stvar. Pre nekoliko nedelja sedeo sam u jednom kafiću u Sarajevu kada ulazi Šemsa Suljaković. Gledam ja da li je ona ili nije i prilazi mi i kaže: „O , Dino svaka čast. Čestitam ti. Samo deri samo nastupaj, taj tvoj osmeh“. Neverovatno je da vas neko zna imenom i prezimenom i koji reperetoar pevam iako je ona iz druge vrste muzike rekla je kako to voli privatno i da me ceni. I dalje mi je fascinantno da je ona mene prepoznala– ispričao je za naš portal.

BONUS VIDEO- Dino Suljić- Poseta- Zenica:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić