Dino Suljić sreo Šemsu u jednom kafiću, a ono što mu je rekla ostavilo ga je u šoku: „Ona je iz druge vrste muzike“

DINO SULJIC ZG FOTO FILIP 6 ok

Dino Suljić stekao je velike simpatije publike tokom nedavno završene sezone „Zvezda Granda“, a njegov talenat prepoznale su i velike estradne zvezde.

Od kada se pojavio u takmičenju, žiri mu je predvideo uspeh, a iako nije trijumfovao u finalu stekao je status velikog potencijala za našu muzičku scenu.

DINO SULJIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 10 ok

Nedavno je imao priliku da se susretne sa nekoliko ozbiljnih estradnih imena koji su ga lično pohvalili.

Tako se brzo sve izdešavalo i veliki pevači me prepoznaju i kada vas oni pohvale to je velika stvar. Pre nekoliko nedelja sedeo sam u jednom kafiću u Sarajevu kada ulazi Šemsa Suljaković. Gledam ja da li je ona ili nije i prilazi mi i kaže: „O , Dino svaka čast. Čestitam ti. Samo deri samo nastupaj, taj tvoj osmeh“. Neverovatno je da vas neko zna imenom i prezimenom i koji reperetoar pevam iako je ona iz druge vrste muzike rekla je kako to voli privatno i da me ceni. I dalje mi je fascinantno da je ona mene prepoznala– ispričao je Dino i dodao:

Takođe, nedavno smo najavili Zenica summer fest gde je bio Halid Bešlić koji me je pohvalio i rekao da ganjam svoj stil i uporedio sa Mirzom Selimovićem– ponosno je istakao mladi pevač.

dino suljic g

Podsećamo, Dino će uskro deliti scenu sa Sašom Matićem na velikom muzičkom događaju u njegovom gradu.

 – On je post grupa meni (smeh)– našalio se pevač i dodaje:

–  Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću nastupati uz takvu veličinu na takvom događaju– rekao je Dino.

BONUS VIDEO- Poseta Dinu Suljiću u Zenici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić