„Samo bih se slikala i snimala“: Seka Aleksić skinula kilograme i pokazala atribute (VIDEO)

image 23 82

Pevačica Seka Aleksić otvoreno je govorila o problemima sa viškom kilograma, a sada je otkrila da je smršala više od 3 kilograma.

Naime, Seka se snimala ta TikTok u dugačkoj crnoj letnjoj haljini i otkrila da je usela da smrša.

Bože što se lepo osećam kada smršam, samo bih se slikala i snimala. Skinula sam 3.5 kilograma, a kao da sam skinula 30. Već mislim da mogu da hodam u bikiniju. Dobro, ajde, ne foliraj se. Još si debela – govorila je ona sebi dok se ogledala.

Podsetimo, Seka je nedavno ispričala da je u hotelu čula kako je spremačice ogovaraju.

Danas ulazim u sobu i na hodniku se pali usisivač i sobarice pričaju glasno da čuju jedna druga, a ne znaju da sam ja ušla u sobu. I kreću ovako: „Jesi videla Seku Aleksić? Kako je lepa i zgodna. Svaka joj čast, al joj je soba uredna, kako je pedantna“, a ova druga kaže: „Šta lepa i zgodna? Mi smo lepše i zgodnije od nje. Sva je izoperisana“ – prepričavala je Seka situaciju.

-Mislim se gospođo, da sam izoperisana znaš kakva bih mačka bila… A ne čitav život gladna i debela. Posle par sekundi, ja se spremila i izlazim iz sobe i kažem: „Dobar dan, kako ste“, a njih dve samo: „Dobar dan“ – završila je pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO: Mikica Bojanić na plaži PAPARAZZO

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Instagram / seka_aleksic,
Autor: K.Marković