Original je original: Viki Miljković u Drvaru zapevala „Večeru“, delirijum kakav se ne pamti VIDEO

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 09042024 FOTO MUNJA 34 ok e1714865444555

Nakon četrdeset godina, Lepa Brena je pre neki dan održala spektakularan koncert u Drvaru povodom sto godina Fudbalskog kluba „Borac“ i lokalnog kulturno-umetničkog društva“ na kome se okupilo nekoliko hiljada posetilaca.

Spektakl je dobio dodatnu dimenziju kada je na scenu izašla Viki Miljković, koja se pojavila kao posebna gošća i dodatno obogatila muzički doživljaj prisutnih.

-Uživajte u momentima spektakularne atmosfere koncerta naše drage Brene, kao što sam ja uživala uz fantastičnu publiku, još bolju muziku i prelepi Drvar! – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Viki, poznata po svom izuzetnom glasu i energiji, donela je posebnu čaroliju na koncert Lepe Brene, a njihova saradnja na sceni bila je prava poslastica za sve prisutne, koji su sa oduševljenjem pratili svaki trenutak te jedinstvene noći.

image 23 56

Oduševljenje publike bilo je vidljivo u svakom trenutku, a spoj talenata i harizme Lepe Brene i Viki Miljković stvorio je atmosferu koja će se dugo pamtiti.

image 23 57

Jedan od najveselijih trenutaka bilo je kada je Viki zapevala svoj čuveni hit „Pozuri Dragane“, a to veče je dokazala da zna kako da svojom muzikom i prisustvom napravi pravi spektakl, ostavljajući neizbrisiv trag publici.

image 23 58

BONUS VIDEO: Viki Miljković o finalu „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram / Z.K.Munja,
Autor: K.Marković