Zvezda Granda doživela šok: „Javili su da sam poginuo“

SCENA ZG SNIMANJE 14032024 FOTO MUNJA

Šta će ti neprijatelji kad imaš takve prijatelje?“, glasi rečenica koju je svojevremeno izjavio Hamza Gušić, pevač i nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, nakon što mu je drugar priredio bizarnu šalu.

Naime, prijatelj i kum zvezde „Granda“ želeo je da se našali sa njim, te je po gradu razglasio da je pevač poginuo, što se pretvorilo u noćnu moru.

PB HAMZA GUSIC ZG SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 6 ok

Hamza je za Grand otkrio da je posle ove bizarne šale morao da zove roditelje kako bi objasnio da je sve u redu.

-Išao sam na put u Švajcarsku, a moj kum je napravio neki flajer kako sam poginuo. Hteo je da me pređe za 1. april i uspelo mu je. Svi živi su me zvali da se uvere da sam živ i zdrav. Mama me je zvala hiljadu puta. Uspeo sam nekako da se čujem sa svima i objasnio da je reč o šali- rekao je Hamza za Grand.

Pevač je nedavno bio gost na milionskoj svadbi u Meksiku, a sve detalje možete da vidite u nastavku.

Pevač se pre „Zvezda Granda“ bavio medicinom, a fakultet je završio kako bi imao „siguricu“.

-Zadnjih šest godina sam radio na neurohirurgiji, na operaciji tumora glave, kičm. Uz posao u bolnici sam i pevao, posle sam dao otkaz i posvetio se samo pevanju. Ali fakultet mi je za „ne daj Bože“, ako zatreba, ako pukne grlo ili se nešto desi… Imam porodicu, moram da imam neku sigurnost. Možda se jednog dana zaposlim, možda otvorim svoju ordinaciju, to se nikad ne zna-rekao je za Grand.

hamza

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.