Miloš Bojanić otkrio ko je najtalentovanija zvezda „Granda“ ikada: „Ona je ČUDO“

71523515b6705e12f5ae38b97c6b513c44caa99c 768x512 1

Ako je neko kompetentan da komentariše pevače, to je sigurno Miloš Bojanić koji iza sebe ima uspešnu karijeru na kojoj bi mu mnogi pozavideli.

Ipak, njegove simpatije nije lako osvojiti, a ni dobiti komplimente pod muzičkog maga poput njega.

MILOS BOJANIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 8 ok

Ipak, to je pojedini pevačicama pošlo za rukom, kada je Bojaić u razgovoru za Grand otkrio ko su po njegovom mišljenju najtalentovanije pevačice.

Prijovićka je recimo za mene najveće čudo. Mislio sam da niko neće pevati bolje od Vide Pavlović, bio sam ubeđen, kao što sam siguran da Šabana niko neće naslediti bez obzira na sve te sličnosti. On je broj jedan, pa velika pauza, pa onda svi mi. Ali Prijovićka je za mene jedina žena, odnosno devojka pošto je još mlada, jedina koja bolje peva od Vide Pavlović. Svaka čast Vidi, ona je neprikosnovena kraljica, ali Aleksandra kad peva njene pesme, to je neverovatno!– otkrio je Miloš Bojanić.

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 5

Reči hvale nije štedeo ni kada je u pitanju izvanredan glas Mire Aleksić.

Svi mladi ljudi su odlični, ali jedna posebno. Ona je meni najdraža i kao osoba i kao pevačica, a radi se o Miri Aleksić– rekao je Miloš, a potom dodao:

a sam toliko navijao za nju, ona je za mene bila favorit. Da sam ja bio u žiriju ona bi od mene sve poene dobila.

milos i mira 768x434 1

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić se rasplakao pred Grandovim kamerama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović