Deca Dragane Mirković u narodnoj nošnji: Ovo je najlepša fotografija koju ćete danas videti (FOTO)

Dragana Mirkovic

Naslednici folk dive Dragane MirkovićMarko i Manuela Bijelić, tek su se nedavno pojavili u javnosti, ali su oboje već dugo pod lupom medija.

Iako se nisu opredelili za poslove koji imaju veze sa javnim predstavljanjem, Marko i Manhuela broje veliki broj pratioca na društvenim mrežama, gde su u poslednje vreme izuzetno aktivni.

marko bijelic

S obzirom da široki auditorijum jedva čeka da sazna nove detalje o privatnom životu Draganine porodice, pratioci na društvenoj mreži Instagram sa nestrpljenjem iščekuju svako njihovo oglašavanje, pa je sada Manuela odlučila da ih obraduje fotografijom iz porodičnog albuma.

deca dragane mirkocic

Naime, ona je podelila uspomenu iz detinjstva na kojoj sa bratom pozira u narodnoj nošnji, a ova fotografija izavala je lavinu emocija kod publike.

Po svemu sudeći može se zaključiti da je Dragana decu vaspitavala u duhu vere i tradicije, a tome svedoči i njihovo ponašanje.

cropped-DRAGANA-MIRKOVIC-NNK-SNIMANJE-13122022-FOTO-MUNJA-5_ok.jpg

Podsetimo, Dragana je nedavno za Grand govorila da su joj upravo sin i ćerka bili najveća podrška nakon razvoda i teškog perioda.

-Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvek tako kažem (smeh). Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvek uz mene i što me toliko vole. Moram da kažem da su oboje preponosni na svoju majku, a to je moj najveći uspeh koji mogu da dobijem – rekla je Dragana za Grand.

BONUS VIDEO – Prvo oglašavanje Dragane Mirković nakon razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Inatagram,
Autor: A.M.