Sanja Vučić progovorila o intimnim detaljima, otkrila šta ima na telu: „Ne vidi se na fotkama i snimcima“

sanja vucic

Dok čekaju nove pesme pevačica Sanja Vučić rešila je da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja.
Posle napuštanja muzičke grupe „Hurrricane“, s kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji Sanja je nastavila da uspešno gradi solo karijeru.

SANJA VUCIC ZG SNIMANJE 14032024 FOTO MUNJA 22 ok

Fanovima je obećala nove pesme do kraja ove nedelje, ali je sada saopštila da će izlazak EP-a, zbog svojevrsnih komplikacija morati malo da odloži, ali da će ljubitelji njenog glasa vrlo brzo moći da uživaju u novim numerama.


Ipak, dok čekaju pesme Sanja je rešila da svojim obožavaocima odgovori na neka lična pitanja. Na svom Instagram nalogu otkrila je svojim fanovima sve što ih je zanimalo.

Sanja Vucic sokirala

Vučićeva je priznala da na telu ima čak 11 tetovaža, ali da će se taj broj uskoro smanjiti na devet jer planira da uklon neke koje joj se ne sviđaju.

-Imam beleg na čelu koji se ne vidi na fotkama i snimcima – priznala je Sanja, na zahtev fanova da im otkrije nešto o sebi što do sada javnost nije znala.

Snapinsta.app 449514831 1006074877633994 3105702078048810665 n 1284
Printscreen Instagram sanjawolf

Pevačica je priznala da je pesma „Omađijan“ svojevrsna lična karta njene solo karijere, ali da joj je ipak najdraža „Hanuma“.

BONUS VIDEO: Sanja Vučić o iskustvu na Evroviziji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić