Mili otkrio koja sezona „Zvezda Granda“ je najjača ikada VIDEO

aleksandar milić mili

Popularni producent i muzički direktor „Grand produkcije“, Aleksandar Milić Mili od 2019. godine je član žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, koje ne bismo mogli da zamislimo bez njega.

Svoje znanje i iskustvo, Mili već godinama prenosi na mlade talente, a do sada je iznedrio mnoge zvezde, o čemu je govorio za Grand.

Kažu da ako u životu ne želiš da radiš ništa, radi ono što voliš. Meni je to da pomažem mladima jedini motiv zašto sam ovde– rekao je Milić.

Aleksandar Milić Milić Mili: „Svaka sezona ZG ima nešto originalno“

aleksandar milić mili

Na pitanje koja sezona „Zvezda Granda“ je po njegovom mišljenju najbolja, Mili je odgovorio kao iz topa.

-Svaka naša sezona ima nešto svoje originalno i specifično. One izgledaju isto, ali kad si unutra, zapravo svaka ima svoj indentitet, mislim da je ova jedna od onih koje su uspešne- rekao je Aleksandar, a potom dodao:

Meni se najviše sviđa ona sezona kad sam ja tek došao, u kojoj su bili Isak Šabanović, Zorja, Bojan Pavlović, Zorana Mićanović, to mi je bila muzički najjača sezona, a sad se pokazuje da je količina dobrih pevača, koji zaista znaju da pevaju ogromna i da Grand to privlači. Neko ko stvarno misli da je zvezda, ko je drugačiji, on bi trebalo da dođe. Fali nam malo kandidata koji će da pokažu slobodu, svoju originalnost, jedinstvenost, ali je to teško svugde, ne samo kod nas.

BONUS VIDEO: Mili otkrio planove za finaliste ZG

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović