Ovaj pevač je važio za najvećeg švalera na estradi, u svakom gradu imao po jednu ženu

lepa lukikć staniši stošiću

Pevači stare garde se često prisećaju brojnih anegdtota, turneja i putovanja na kojima su zajedno boravili po nekoliko meseci, a čini se da najzanimljivije priče uvek ima Lepa Lukić.

Šta god da Lepa ispriča u studiju zavlada smeh, ali pričom o bivšem kolegi Staniši Stošiću dovela je sve do suza.

-Da li je istina da je Staniša Stošić voleo da promeni ženu u koji god grad da ste išli i da ste vi našli falinku kod jedne?– pitao je voditelj Lepu Lukić.

lepa lukić

Kako je Lepa Lukić otkrila, upravo je Staniša bio jedan od najvećih zavodnika na estradi.

Sve tamo dolaze iza bine, ove što vole muzičare i u jednom gradu jedna, u drugom druga, a u trećem gradu treća, kad ono jedna ima kraću nogu. Ja mu kažem šta si našao, nema veze što ima kraću nogu, svima to može da se desi nego ti je ona devojka juče koju sam videla baš lepa i lepša od nje- počela je priču pevačica i otkrila detalj zbog kojeg su svi doslovno vrištali od smeha.

-Šta si našao kod nje tako lepo pitam ga ja, ima i kraću nogu, a i bio si sa njom. Kad kaže on „znaš kako je lepa ova druga“ (smeh) Misli druga noga, jedna je lepa, ova nije važna- prepričala je Lepa.

lepa lukić

BONUS VIDEO: Ovako je Lepa Lukić izgledala pre 50 godina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović