Pevač više ne liči na sebe: Smršao 45 kilograma, ljudi ga ne prepoznaju : „Dosta sam se zapustio“ FOTO

MARKO GACIC K SNIMANJE 02042024 FOTO MUNJA 1

Marko Gačić proslavio se u „Zvezdama Granda“ gde ga je publika zavolela zbog sjajnog vokala i energije koju ima na sceni, međutim svojevremeno se našao na meti kritika zbog viška kilograma koje je u međuvremenu skinuo.

-Ovo je transformacija na bolje (smeh.) Želeo sam prvenstveno zbog zdravlja, ali i zbog izgleda. Sada se mnogo lepše osećam, sve mi je lakše. Bilo je vreme, dosta sam se zapustio- rekao je Marko sa osmehom na licu.

c88d433a24f1ac2edee6c78813cb049ea686a598

Marko je otkrio i koliko je kilograma skinuo od kada se posvetio novom režimu.

-Skinuo sam najviše kilograma u prvih šest meseci, a do sada četrdset i pet. Mislim da je Kosmajac smršao samo više od mene, skoro smo se nešto videli i reče mi da je skinuo čak šezdeset. Svakako je ovo zdravije, sve lakše podnosim, lakše radim, ma lepše i spavam. Mnogo se bolje osećam- priznao je nedavno za Grand.

MARKO GACIC ZG SNIMANJE 28022023 FOTO MUNJA 1

Iako je promena i više nego očigledna, Gačić tvrdi da nema nameru da stane te je odlučio da se baci na trening kako bi upotpunio svoj izgled.

-Planiram sada da se pozabavim treningom. Vreme mi je jer se ja nikada nisam nešto aktivno bavio sportom. I kada sam krenuo u teretanu, dođem tri ili četiri termina i onda me obaveze odvuku na drugu stranu. Mada moram da priznam da sam i jako mrzovoljan po tom pitanju, tako da planiram stvarno da se malo više aktiviram, to mi je sledeći korak- priznao je tada za Grand.

BONUS VIDEO- Marko Gačić o porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Č.