„Bilo mu je krivo“: Vesna Denić otkrila kako joj je sin promenio život i uticao na njenu karijeru (VIDEO)

Takmičarka Vesna Denić oduševila je publiku u emisiji „Nikad nije kasno“ ne samo svojim izvanrednim glasom, već i zanosnim izgledom.

Odmah nakon nastupa, Vesna je stala ispred naših kamera i otkrila svoje prve utiske, ali i kako je odlučila da se prijavi za takmičenje.

-Bilo je odlično, zadovoljna sam i kako sam pevala i kako sam donela pesmu – rekla je ona.

0A0A0594

Talentovana takmičarka otkrila je za naš portal kako je ljubav prema muzici započela zahvaljujući njenom komšiji koji svira gitaru.

-Komšija živi dve kuće od mene i ja sam njega stalno viđala da ide negde sa gitarom i pomišljala „Komšija negde svira“, pitala sam ga i posle toga smo pet godina svirali u istom bendu. Bilo je fantastično, sve naše probe, druženja, bilo je fenomenalno. Stariji su od mene deset godina, ali su me baš prihvatili lepo, svuda gde smo imali proliku nastupili smo, tako da je to ta priča – ispričala je Vesna.

VESNA DENIC 45 GOD. ZAJECAR 19

Ona je takođe sa osmehom na licu otkrila kako je donela odluku da se prijavi za emisiju „Nikad nije kasno“.

-Sin me je nagovorio da se prijavim, bilo mu je krivo što sam prestala da pevam i gledali smo prošle sezone emisije. On mi je govorio da se prijavim i eto. Nije bilo teško da me nagovori, svideo mi se koncept emisije i videla sam sebe u tome – zaključila je za Grand.

0A0A0591

BONUS VIDEO: Vesna Denić – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković