Cazin na nogama zbog Đule Drini: Bosanac zasvirao sevdaliku pred više od 15.000 ljudi, nastao lom VIDEO

Sinoć je u Cazinu održan koncert podrške finalistkinji „Zvezda Granda“ Đuli Drini, dok je sa njom nastupio i njen mentor Dragan Stojković Bosanac.

Više od 15.000 ljudi uživalo je u višečasovnom nastupu mlade Đule koja je oduševila sugrađane. Potpuni delirijum dogodio se kada je ona zapevala pesme Šemse Suljaković koje je inače najčešće pevala i tokom takmičenja.

IMG 1520

Sam početak koncerta bio je posebno emotivan, naime momenat koji je raznežioo sve dogodio se kada je na scenu sa harmonikom izašao Đulin mentor Dragan Stojković Bosanac i zasvirao čuvenu sevdalinku „Hej Munira“.

IMG 1523

Pored mentora, muzička pratnja našoj finalistkinji bio je njen otac, inače poznati muzičar u Bosni i Hercegovini, ali i mlađi brat koji svira klarinet.

Koncert je završen ovacijama publike, a Grand vam donosi sve detalje, pa video sa nastupa u Cazinu pogledajte na početku teksta.

IMG 1519

Podsetimo, Đula je uspela da se plasira u veliko finale „Zvezda Granda“ koje je na programu u subotu 8. juna.

Nakon proglašenja, ona je završila u suzama, dok je njen mentor istakao da je ponosan na to kako se Đula predstavila u takmičenju.

-Stvarno mi je drago, ne znam kako se osećam. Samo sam o porodici razmišljala dok sam bila na sceni i to mi je dalo snagu. Tata mi je pre nastupa rekao ‘Samo u glavu’ i tako je i bilo, on mi je dao super savet- rekla je Đula sa suzama nakon prolaska u finale.

BONUS VIDEO – Nastup Đule Drini u polufinalu „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković