Zvezda Granda smršala 20 kilograma, a nekada je žiri jeo bombone sa njene suknje: „Viki Miljković mi je vratila samopouzdanje“

ivana bogićević zvezde granda

Veliki pečat u „Zvezdama Granda“ ostavila je Ivana Bogićević, koja se u takmičenju pojavila kao šarmantna bucka, a danas je jedna od najtraktivnijih plavuša na estradi.

Još kada je prvi put stala na na Grandovu scenu, Saša Popović nije mogao da veruje da je Marija Šerifović glasala za nju budući da je Ivanina sestra Svetlana bila u Marijinom timu.

ivana bogićević zvezde granda

Svojim nesvakidašnjim stajlingom, haljinom sa bombonama napravila je pravi šou, a Marija Šerifović je u jednom trenutku izašla na scenu i proverila da li su bombone prave.

Kada je shvatila da su na suknji pravi slatkiši, pevačica je obmotala Ivaninu suknju oko sebe i počela da jede bombone.

ivana bogićević zvezde granda
ivana bogićević zvezde granda

Osim sjajnog glasa, Ivana je očaravala publiku neverovatnim transformacijama. Ne samo da je menjala boju kose, već je tokom takmičenja smršala neverovatnih 22 kilograma.

Viki Miljković je nazivala najupornijom osobom, a Ivana tvrdi da joj je upravo ona vratila samopouzdanje.

Iskreno da vam kažem, prošle godine samopouzdanja nisam imala ni malo, ali kad sam došla kod Viki Miljković u tim, Taške i ona potrudili su se da ga povratim. Oni su zaslužni što ga danas imam. Taške me je stavio na stolicu i vikao, zato što se bojim svakog ko stane pored mene. I od tad su krenula sva moja ludilaispričala je Ivana za Grand, a potom otkrila:

Bila sam u svom svetu, depresiji. Ranije me je pogađalo kad čujem negativan komentar. Smatrala sam sebe nebitnom u ovom poslu, a danas može Jelena Karleuša da stane pored mene, osećaću se kao ona, možda čak i bolje.

ivana bogićević zvezde granda

Ivana je danas je jedna od najtraktivnijih učesnica „Zvezda Granda“ i radi punom parom.

Veoma je popularna na društvenim mrežama, a nedavno je nakon nekoliko promenjenih boja kose konačno odlučila da se vrati u plavo.

Jedna je od retkih koja se ne libi da pokaže ni svoje lice bez trunke šminke, zbog čega joj mnogi skidaju kapu.

ivana bogićević zvezde granda

BONUS VIDEO: Ivana Bogićević – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I: