Nermin Handžić zapevao nasred Istanbula, ovakvu reakciju devojaka nije očekivao (VIDEO)

Nermin Handžić boravi u Istanbulu zajedno sa nekadašnjom mentorkom Viki Miljković i njenim timom iz „Zvezda Granda“, a sada je usred grada na Bosforu napravio ludu žurku.

Naime, Nermin je pustio glas nasred ulice i čuvenom sevdalinkom „Oj Safete, Sajo, Sarajlijo“ razgalio slučajne prolaznike.

Ipak, neočekivana situacija dogodila se kada je iznenada prišao, ušao u prodavnicu i šarmirao dve devojke odevene u tursku nošnju.

nermin handžić istanbul

U ritmu stare bosanske pesme devojke su zaigrale i aplaudirale, a uputile su i po koji osmeh pevaču koji ih je očigledno iznenadio, ali i razgalio.

Neočekivani hepening dogodio se u jednoj poznatoj četvrti najvećeg evropskog grada, a brojni prolaznici zastali su da vide šta se to dešava.

nermin handžić istanbul
Nermin Handžić Istanbul – Foto: Printscreen Instagram nermin__handzic

Nermin i dve dame dobili su zaslužene ovacije i niz pohvala za ovaj iznenadni šou, dok je pesma pobednika „Zvezda Granda“ svakako ulepšala dan mladim damama, a ako je suditi po reakcijama, i ostalima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Nermin Handžić otkrio da li ima devojku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić