„Nemam još uvek pravi osećaj“ Stiven Kadrijević nakon saobraćajne nesreće otkrio ko ga je prijavio u šou:“Nisam mogao da kažem ne“ (VIDEO)

Sinoć je, Stiven Kadrijević osvojio publiku i žiri svojim sjajnim performanskom u emisiji „Nikad nije kasno“, a onda je pred našim kamerama podelio svoje utiske ističući da je zadovoljan, ali smatra da uvek može bolje.

-Zadovoljan jesam, ali ne baš toliko, uvek može bolje, ali okej je – rekao je on.

0A0A5452
Stiven Kadrijević – Oni su me prijavili i ja nisam mogao da kažem ne

Stiven je otkrio kako je zaista došlo do njegovog učešća u emisiji „Nikad nije kasno“ ističući da su ga supruga i sin iznenadili i prijavili.

-Iznenadili su me žena i sin, oni su me prijavili i ja nisam mogao da kažem ne – rekao je ulesnik šoua.

Stiven Kadrijević – Oni su me prijavili i ja nisam mogao da kažem ne

0A0A5451 1

Kadrijević je nažalost morao da prestane sa pevanjem nakon saobraćajne nesreće pre deset godina u kojoj je doživeo oštećenje sluha, a sada je ispričao kakav je oećaj kada se ponovo vratio na scenu pomoću slušnih aparata.

-Lep osećaj, ne mogu da kažem da nije, ali s obzirom da je tek drugi krug, nemam još uvek taj pravi osećaj, ali eto. S obzirom da je trema velika i prisutna, to je to. Lep osećaj – rekao je, a onda dodao da li ima još nekih neostvarenih želja:

Neostvarenih želja ima itekako, ali to ćemo otom – potom. Prvo da vidim dokle ću ovde da doguram.

0A0A5457
Stiven Kadrijević – Oni su me prijavili i ja nisam mogao da kažem ne

Stiven je istakao šta očekuje da će mu takmičenje doneti, izražavajući da mu je najbitnije da se vrati tamo gde je stao pre deset godina.

Svašta nešto, prvenstveno da se vratim opet tamo, gde sam stao pre deset godina. To mi je najbitnije. Ako prođem dalje, daću sve od sebe da prođem do finala – zaključio je Kadrijević koji se nalazi na ovonedeljnom Fejsbuk glasanju gde se bori za prolazak u sledeći krug.

BONUS VIDEO: Stiven Kadrijević – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković