Zvezda Granda zbog eksplicitnog snimka bila na stubu srama, komentari novinara nakon skandala se i danas prepričavaju VIDEO

sanja stojanovic 2

Kada se u „Zvezdama Granda“ davne 2007. godine pojavila Sanja Stojanović, atraktivnoj crnki mnogi su predviđali blistavu karijeru.

Međutim, te prognoze je bacio u senku njen kućni video, koji je, kako se tada pisalo, javnosti prikazao njen bivši momak i to iz osvete.

O tom skandalu mediji su brujali danima, a Sanje je odlučila da se već na samom početku karijere povuče iz javnog života.

Sanja Stojanovic PZD SNIMANJE 29012024 FOTO MUNJA 43

Ipak, ono zbog čega su joj tada mnogi skidali kapu je hrabrost da se nosi dostojno sa situacijom koja je zatekla kako nju, tako i njenu porodicu.

-Zdravo Sanja, evo tebe i mene oči u oči (smeh). Pre nego što ti postavim pitanje, moram da čestitam i tebi i tvojim roditeljima i moram da ti kažem, nisi ni na početku karijere, a imala si već… Znamo svi šta ti se dogodilo. Ponela si se zaista profesionalno, veruj mi ja to znam pošto ja radim ovaj posao, mnoge starije kolege bi mogle mnogo toga od tebe da nauče. Bravo, svaka ti čast- poručila joj je Vesna Milanović tokom njenog prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ nakon skandala koji je tresao javnost.

sanja stojanovic zg

Novinari su je tada stavili pred izazov, a njen odgovor izazvao je gromoglasan aplauz i ovacije u Grandovom studiju.

-Da si na mom mestu koje bi pitanje postavila samoj sebi, a odgovor bi trebao da pokaže da si ti jedna šarmantna, duhovita i inteligentna devojka i da imaš još mnogo toga da nam pokažeš, a ne samo da znaš da pevaš- upitala je Vesna tada, na šta je Sanja odgovorila sa osmehom:

-To pitanje bi glasilo ‘Zašto sam uradila to što sam uradila?’, a uradila sam to verovatno zato što sam bila zaljubljena i zato što sam volela tog nekog, a koliko ja znam u ljubavi je sve dozvoljeno- priznala je sa osmehom.

sanja stojanovic 27

Stojanovićeva je tada ostavlja utisak hrabre devojke te je na svako pitanje novinara odgovarala uzdignute glave.

-Ja moram da te pitam još nešto, da li bi učestvovala u kampanji koja podržava borbu protiv pušenja?- pitala je Vesna, zbog čega su se svi u studiju nasmejali, pa čak i sama Sanja, koja je potvrdno odgovorila.

Sanja Stojanovic PZD SNIMANJE 29012024 FOTO MUNJA 4

Kako je i sama isticala, ta situacija joj je bila ne životna lekcija, već fakultet. Ipak, ono čime je posebno oduševila pripadnike medija je njeno priznanje da je bila svesna da će je kad-tad sačekati takva situacija kada kroči u estradni svet.

-Da li bi se prijavila za „Zvezde Granda“ da si znala da će tvoj privatni život biti toliko zastupljen u medijima?- glasilo je jedno od pitanja novinara.

-Ja sam bila svesna da će to da ispliva. Glupo bi bilo da sam došla i rekla ‘E, ja sam Sanja iz Zvezda Granda’, a da niko neće da zna šta sam ja radila, a da znam da se već priča o tome- rekla je pevačica i izazvala gromoglasan aplauz publike i reči podrške pripadnika medija.

BONUS VIDEO: Sanja Stojanović – Vruće haljine

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović