OVO ĆE VAS OBORITI S’ NOGU Grk Giannakis Laouris dao obećanje pred kamerama: „Dovešću ga u Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Takmičar popularnog šoua „Nikad nije kasno“ Giannakis Laouris sa Kipra još jednom je uneo duh Mediterana u januarski zimski ambijent Grandovog studija.

Šarmantni Grk otkrio je u razgovoru za Grand šta se u njegovom životu promenilo između dva takmičarska kruga, a priznao je kome i zbog čega duguje posebnu zahvalnost.

-Bilo je fantastično i mnogo mi je drago što sam učestvovao u ovoj emisiji. Dobio sam šansu da pozdravim i moje kolege sa kojima sam zajedno studirao, a moram da se zahvalim i jugoslovenskom narodu jer u vreme kada sam ja počeo da studiram to je bila stara Jugoslavija – rekao je Giannakis i potom naglasio zbog čega jedan region nekadašnje države ipak pozdravlja malo više.

Grk ponovo odusevio 6
Giannakis Laouris obećao da dovodi i drugog sina

Ipak posebno moram da se zahvalim Srbiji, ali i Crnoj Gori, jer je moja žena iz Crne Gore – dodao je takmičar koji je suprugu rodom iz Berana upoznao dok je studirao u Beogradu.

Giannakis je muzikom i šarmom vrlo lako osvojio simpatije brojnih gledalaca, a mnogi su mu i direktno uputili poruke podrške već nakon prvog pojavljivanja u takmičenju.

Giannakis Laouris obecao 1

-Gledali su moj nastup prijatelji na Kipru i reakcije su bile odlične i divne. Neprestano su me zvali i iz Crne Gore i iz Beograda govorili mi kako su me gledali, kako je mnogo lep program. Imamo dosta rođaka i prijatelja na ovim prostorima – ispričao je takmičar.

Pevač je posebno ponosan na činjenicu da su mu u poslednjoj emisiji podršku dali sin, snaja i unuk, a pred Grandovim kamerama je obećao šta će da uradi ukoliko se bude plasirao u sledeći krug takmičenja, bez obzira što mu je jedan sin „ukrao šou“ u poslednjoj emisiji.

Grk ponovo odusevio 7

-Mnogo mi znači što je bio moj sin, a sa njim je došao i njegov sin, kao i njegova supruga, i to će mi ostati u dragom sećanju. Ovo je lepa uspomena za porodicu, a ako budem prošao dalje dovešću i drugog sina Aleksandra – zaključio je Giannakis.

BONUS VIDEO: Duet oca i sina Evagorasa i Giannakisa Laourisa u Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić