Kolani otkrio da mu je Dunja Ilić sestra, najkontroverznija pevačica na estradi: „Mnogo mi je žao zbog nje“

kolani dunja ilic

Nedavno je sve šokiralo da je nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“, Edis Agić brat pevačice Senide, a sad su isplivali novi rodbinski odnosi u takmičenju.

Naime, nekadašnji učesnik najgledanijeg muzičkog šoua, Nikola Stefanović Kolani otkrio da je u srodstvu sa najkontroverznijom pevačicom na estradi Dunjom Ilić.

-Ona mi je sestra od tetke, zapravo njena majka i moja su sestre, ali dugo godina nismo u kontaktu. Ne znam ni gde je sada…– rekao je Kolani za Grand i dodao da mu je krivo što Dunja nije iskoristila svojih 5 minuta.

Mnogo mi je žao zbog nje, jer je sve pesme i spotove sama radila. Pisala je tekstove, za njen najveći hit „Šefica podzemlja“ sama je uradila sve, čak je sama i napisala scenario za spot. Da je nastavila samo tim putem, daleko bi dogurala– smatra pevač.

dunja ilic
Foto Printscreen Instagram

Kolani je u razgovoru za Grand otkrio da iako su u bliskom srodstvu, njihov odnos nije bio idiličan zbog Dunjinih poslovnih obaveza, te su se njihovi susreti sveli na minumum.

Nismo se družili jer je ona sa njenima živela u Beogradu, a ja u Kraljevu. Dešavalo se da njeni dođu za vreme letnjeg ili zimskog raspusta, ali ona ne dođe. Posle je krenulo da se bavi muzikom i bukvalno je krenula svojim putem. Žao mi je što nije ostala na ovoj sceni- istakao je Kolani za Grand.

kolani dunja ilic sestra
Kolani i Dunja Ilić su u krvnom srodstvu

Dunja je u međuvremenu napustila estradu, promenila veru i navodno postala udovica. Međutim, njen brat apsolutno nije upućen u dešavanja u njenom životu.

Kako je rekao, i sam je pokušao da proveri novinske natpise o njoj, ali nije uspeo da stupi u kontakt sa Dunjom.

-Tražio sam njen broj, pokušao sam i preko Instagrama, ali se ispostavilo da njen nalog nije u funkciji. Poslao sam joj poruku, ali se uopšte nije javila. Malo smo se generalno porodično razdvojili, ne čujemo se iako nije bilo problema. Svako je otišao na svoju stranu, jednostavno svako ide kako smatra da treba –rekao je pevač i dodao:

-I dan danas volim i slušam njene pesme, koje se i te kako slušaju po klubovima ponovo. I „Šefica podzemlja“ i „Bidermajer“, to su mnogo skupe pesme i ozbiljni spotovi.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Instagram,
Autor: I. Ankić/J.Jović