Ana Bekuta nakon premijere filma „Nedelja“ podelila emotivnu poruku koja će vas rasplakati: „Film je kao svedočanstvo o Beogradu koga više nema, a nema ni našeg Džeja…“ (FOTO)

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 5 ok
Ana Bekuta podelila emotivnu poruku

Juče se u Beogradu održala premijera filma „Nedelja“, u kom je opisan život pokojne folk legende Džeja Ramadanovskog.

Na premijeri se pojavio impresivan broj poznatih ličnosti iz sveta estrade, uključujući i glumce i mnoge druge, koji su dodatno obogatili atmosferu događaja.

Ana Bekuta podelila emotivnu poruku

prmijera filma o dzeju 4
Ana Bekuta podelila emotivnu poruku

Posebno je upečatljiva pojava Ane Bekute, a pevačica je na kraju filma podelila emotivnu poruku na svom Instagram profilu i zahvalila se scenaristi, reditelju i glumcima.

-Film „Nedelja“ kao svedočanstvo o jednom Beogradu, Dorćolu koga više nema. A nema ni našeg Džeja, ali je film zaslužio čestitke scenaristi, reditelju, glumcima, svima! Hvala vam – napisala je Bekuta.

IMG 4005
Ana Bekuta podelila emotivnu poruku

-Mnogo sam ga volela i poštovala. Vanserijski pevač sa najviše hitova. Obožavala sam njegov glas – govorila je Ana kada nas je legendarni pevač Džej Ramadanovski napustio.

Podsetimo, Džej je svoju karijeru započeo krajem osamdesetih godina prošlog veka i snimio je 15 albuma, a iza sebe je ostavio mnogo hitova kao što su: „Nedelja“, „Rađaj sinove“, „Imati pa nemati“, „Sunce ljubavi“, i mnoge druge.

BONUS VIDEO: Tea Tairović na premijeri filma „Nedelja“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja/ instagram,
Autor: K.Marković