Goga Sekulić obavila građansku dužnost: Pevačica stigla na biračko mesto vidno raspoložena

goga sekulic glasala 1

Danas Srbija glasa, a sudeći po objavama na društvenim mrežama i u medijima veliki broj javnih ličnosti obavio je svoju građansku dužnost.

Osim Saše Matića koji se na glasačkom mestu pojavio u pratnji supruge Anđe, pevačice Jelene Karleuše, Zorice Brunclik i Kemiša, Seke Aleksić i mnogih drugih, svoju građansku dužnost obavila je i Goga Sekulić.

goga sekulic news 768x366 1

Goga Sekulić glasala

Pevačica se oglasila na društvenim mrežama sa svog biračkog mesta i svima pokazala da svoju građansku dužnost obavlja.

IMG 20231217 WA0015

Podsetimo, Goga Sekulić nedavno je ogolila dušu i otkrila da joj je u najtežim trenucima koleginica Ana Nikolić bila najveća podrška.

Kad sam ja imala neke teške trenutke u životu, iako se nismo družile ona mi se prva javila i ponudila pomoć. To je bilo tačno pre deset godina. Javila mi se i pokazala da ima veliko srce, međutim, svi koji je znaju, znaju da je mnogo dobar drug pre svega. Ona meni tada nije bila bliska prijateljica. Pozvala me je na ručak i stavila mi je novac u torbu. Ja sam htela da joj to vratim, međutim ona mi je rekla da ne dolazi u obzir, da zna u kakvoj sam situaciji. Ja to nikada neću zaboraviti – otkrila je pevačica.

e8aa136e14d4806674839f85c9e3f3c65825c601

BONUS VIDEO: Tijana Em iskreno o vezi sa Vukom Mobom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović