Nakon što je Marija Šerifović dobila sina, oglasila se Viki Miljković: „Srećna sam zbog nje“

Prva izjava Marije Serifovic nakon rodjenja sina 1

Nakon vesti da je Marija Šerifović dobila sina, oglasila se za Grand njena koleginica iz žirija Viki Miljković koja je ostala zatečena nakon što smo joj rekli informaciju.

-Ja nisam čula, ako je to istina ja joj čestitam. Mnogo sam srećna zbog nje i čestitam joj. Nisam je čula još uvek – kazala je ona za Grand.

Nakon što je Marija Šerifović dobila sina, oglasila se Viki Miljković

VIKI MILJKOVIC ZG SNIMANJE 04042023 FOTO MUNJA 47 ok

Ovom prilikom oglasio se i direktor Grand Produkcije Goran Šljivić koji se obradovao kada je čuo vesti od naše ekipe.

Četitam Mari i želim joj sve najbolje zasita. Četitam i svoje ime i u ime Grand produkcije – rekao je on za naš portal.

Inače, Mario je došao na svet početkom decembra, a trudnoću je iznela surogat majka. Tokom celog procesa najveća podrška su joj bili njeni najbliži, kao i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala da upozna svog unuka.

Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M“ – napisala je ona.

BONUS VIDEO

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković