Ženi se Zoran Marjanović, oglasila se verenica i rešila da otkrije istinu: „Svim silama ću se boriti da to dokažem“

oglasila se verenica zorana marjanovica
youtube/printscreen/redakcija

Ženi se Zoran Marjanović suprug ubijene pevačice Jelene Marijanović koji će uskoro stati na ludi kamen sa verenicom Zoricom.

Dok je boravio u zatvoru on se već tada raspitivao o proceduri za ženidbu iza rešetaka, a sada će to i da realizuje na slobodi. Venčanje je planirano na proleće sledeće godine:

oglasila se verenica zorana marjanovica2
Ženi se Zoran Marjanović

Ženi se Zoran Marjanović

Zoranov blizak prijatelj je potvrdio ove glasine:

Zorica je ljubav njegovog života sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili sudbonosno da će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović.

Kompozitor koji je nedavno odlukom apelacionog suda u Beogradu pušten iz Centralnog zatvora, iako je najpre osuđen za ubistvo žene, sada planira venčanje.

Capture 1

I Mitrovićeva je istakla kako sa Zoranom planira da ostari.

Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan – rekla je za Zorica za Kurir.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Luksuzna kuća Goce lazarević

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube/printscreen/redakcija,
Autor: V.B.