Saša Popović đuskao uz DJ-a, evo šta se dešavalo u klubu: „Ovde ću često da dolazim“ (VIDEO)

Brojni predstavnici estradne okupili su se sinoć u centru Beograda kako bi prisustvovali otvaranju novog noćnog kluba pod nazivom „Sinner“.

Ono što je interesantno jeste da je novi lokal u srpskoj prestonici otvorio sin desne ruke Saše Popovica, Dejane Mijuk pa je kreativni direktor Granda stigao među prvima kako bi Vanji Mijuk dao podršku.

SMT5968
Saša Popović đuskao u klubu

Saša Popović se, zajedno sa suprugom Suzanom Jovanović, pojavio ispred kluba i pred pripadnicima sedme sile priznao da je retkost da se pojavljuje na ovakvim mestima, ali da je večeras morao da napravi izuzetak.

-Ovde sam došao na otvaranje i biću čest gost zato što je ovaj klub otvorio sin moje sekretarice, koja sa mnom radi 25 godina. Ja ga znam još kad je bio mali, bukvalno od rođenja i drago mi je da je uspeo da otvori ovako divan klub. Izuzetno mi je drago i čast da dođem na otvaranje- rekao je Popović, kog je vlasnik kasnije nagradio specijalnim skupocenim vinom koje je izneo za njega i Suzanu.

Saša Popović đuskao u klubu uz DJ-a

SMT6090

Iako je imala brojne poslovne obaveze Viki Miljković se kao pravi profesionakac i podrška pojavila na kratko i otkrila da retko odlazi u noćne klubove.

-Kad sam slobodna više volim da budem sa svojom porodicom, da gledam neki dobar film, da pročitam dobru knjigu i da se naspavam– istakla je Viki i otkrila da šta najčešće pije kad izađe.

-Ljudi koji me poznaju kažu da sam ponekad dosadna jer pijem samo vodu, ali to je moje omiljeno piće i ja se dobro provodim i kad pijem samo vodu– rekla je pevačica.

SMT6010
SMT6022

Podršku mladom ugostitelju ukazao je i Aleksandar Milić Mili, kao i Đordje David koji je otkrio kako bi izgledao njegov klub kada bi ga otvorio.

SMT5924

-Bio bi baziran na dobrom rokenrolu, zatim na dobroj klopi i neobičajenom piću. Zabranio bih pušenje u klubu, to bi bio klub samo za odabrane – rekao je roker.

SMT5999

Na crvenom tepihu u elegantnoj crnoj toaleti zablistala je i Rada Manojlovic koju su novinari upitali kada ce se ovako okupiti na njenoj svadbi.

-Jaoj, čekaj, bre! Volela bih i ja da se desi, jer da se ne lažemo, nisam mlada kao nekada, sad sam samo lepa. Ali biće to vesela svadba, bićete svi pozvani – istakla je Rada.

SMT6119

Zabeležili smo i dolazak direktora Granda Gorana Šljivića i Isaka Šabanovića koji je po malo uplašio od paparazza.

SMT6085

Veliku podršku novom klubu u sprskoj prestonici dale su i Dragana Katić i Vesna Milanovic. a na početku pogledajte kakva je bila atmosfera na svečanom otvaranju i kako je Saša Popović đuskao uz DJ-a.

SMT5934
SMT6070
SMT5972
SMT6267
SMT6106
SMT6170
SMT6148
SMT6224
SMT6284
SMT6131
SMT6210
SMT6273
Saša Popović đuskao u klubu uz DJ-a

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: L. Cvetković,
Autor: I.Ankić/A.Dačić