Poznati denser pobegao iz zatvora zbog Dragane Mirković, pa popio kaznu: „Odveli su me u samicu“

512630700d5f8bd03002d6c9e049821b42df02cc

Popularni denser, Baki B3 nikada nije krio da je imao veoma turbulentnu prošlost, a malo ko bi poverovao da je zbog Dragane Mirković pobegao iz zatvora.

Sa samo petnaest godina Baki je poslat u Kazneno popravni dom u Kruševcu na dve i po godine, a u jednom periodu svog života bio je i u zatvoru.

baki bs 1

U jednom trenutku, kako je i sam otkrio za Kurir, Baki je pobegao iz zatvora, a sve to da bi bio u spotu jedne od najvećih folk zvezda.

-Čuo da Dragana Mirković radi spot i ja tu odem da iskoristim priliku i snimim spot. Radili smo kasnije neke koncerte, međutim, Đole rekao da ne može da računa na mene jer šta da dođe policija na koncertima da me hapsi. Tada me je vratio da odležim ostatak kazne. Mada kada sam se vratio dobio sam samicu mesec dana u CZ. Samica je bila 2 sa 2, imaš jednu šolju, lavabo i taj neki krevet. Sve je isto kao u filmovima. Bilo mi je teško prvih 2 do 3 dana jer si unutra 24 sata i nemaš nikakav kontakt sa ljudima. Pričao sam sam sa sobom, čitao sam knjige i mislima lutao i dani su mi prolazili-ispričao je svojevremenoi za Kurir.

Ipak, uz pomoć brata Đoleta denser je uspeo da izađe na pravi put, a kako je ispričao brat mu je poslao pismo u kome ga je posavetovao da se posveti čitanju što ga je tada izvuklo iz kandži problema.

BONUS VIDEO: Ceca napustila Zvezde Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović