Severina otkrila zašto je danas poseban dan u njenom životu (FOTO)

Severina 2

Muzička zvezda Severina otkrila je da je spremna za jesen i „novu sezonu“ roditeljskih obaveza, a školska godina koja u Hrvatskoj počinje danas razlog je da majka bude naročito ponosna.

-Slavimo svaki novi početak – napisala je pevačica na fotografiji na kojoj ispraća sina Aleksandra u školu.

Seve
Printscreen Instagram severina

Pevačica je tokom leta napiorno radila, ali je u nekom trenutku imala vremena i da sa sinom provede deo leta na mrskoj obali.

Ranije su boravili i u Rimu, a za zimski raspust vodila ga je na Maldive.

41aef2e0562daff6872a2c1604f1a29175f251c1

O turbulentnom privatnom i porodičnom životu pevačice pisano je mnogo puta. Severini je inače podaren talenat za izražavanje u više umetnosti. Kako na muzičkoj sceni, jednako se uspešno dokazala i na pozorišnoj i filmskoj sceni, ali zadnji umetnički odabiir uvek je muzika.

Severina Vjerujem u Boga 1

Njen privatni život, htela-ne htela, izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, ali i mogo sreće. Dogodila joj se objava privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje deteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno venčanje i razvod. Tako je krajem priošle godine o jednoj takvoj osobi ona pevala u numeri „Vjerujem u Boga’, a kroz koju zapravo propituje svoju veru i se iskreno i cinično osvrće na svoje životne greška.

BONUS VIDEO: Aca Ilić i Biljana Jevtić: „Naš sin će uskoro u Zvezde Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić