GRAND NA MORU: Miloš Bojanić napravio haos na plaži, ljudi ga opkolili sa svih strana (VIDEO)

image 50730753

Pevač Miloš Bojanić godinama unazad uživa na Crnogorskom primorju gde poseduje luksuznu nekretninu, a ovog leta naša ekipa uverila se da je u Baošićima napravio pravu oazu mira, a zabeležila je i nekoliko nesvakidašnjih situacija u kojima se našao.

Nakon Poršea kojim se pevač dovezao sa primorje a koji je privukao veliku pažnju primoraca i turista, budući da je vrednost automobila preko 200.000 evra, Miloš je danas ponovo izazvao poglede prolaznika koji su se danas zatekli ispred njegove plaže.

milos zurka 3

Vidno raspoložen Bojanić je napravio pravi lom nadomak šetališta kada je na nagovor prijatelja zapevao nekoliko kako svojih, tako i tuđih hitova.

Razlog za slavlje bio je dolazak njegovih prijatelja iz Novog Sada, a kako saznajemo, i proslava rođendana njegove supruge Branke.

zurka 4

Iako retko peva dok odmara u Crnoj Gori, pevač je zbog prijatelja napravio presedan i priredio im čist užitak uz iće, piće i muziku.

Okupljeni prolaznici zaustavljali su se ispred vile kako bi se fotografisali sa Milošem, ali i kako bi zabeležili neverovatnu atmosferu koju je zajedno sa gostima napravio u sred bela dana.

„Bravo, Miloše, to si pravi domaćin“, „Svaka čast, majstore“, dobacili su prolaznici kroz osmeh zbog prizora koji ih je prijatno iznenadio u Baošićima, mestu nadomak Herceg Novog.

U videu ispod pogledajte kakvu žurku je Miloš organizovao na plaži.

Iako gazi osmu deceniju, mladalački duh ga nije napustio, a sve više dolazi do izražaja kada se nađe u svojoj oazi mira na obali. U to smo se nedavno i uverili kada smo ga uhvatili kako roni i pliva poput mladića i na taj način održava kondiciju i snagu.

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić roni

Miloš je nedavno za naš portal izjavio da je godinama ulagao u nekretninu na primorju, te da je presrećan što je renoviranje svoje vile, na kojoj je i sam radio, konačno završio.

-Toliko sam radio da ni sam nisam svestan da sam izdržao, da su me kondicija i zdravlje poslužili. Komšije su me podržave i govorile ‘Svaka čast da u tim godinama idem na skelu kao mačka’. Hvala Bogu da imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, su mi postavljali provokativna pitanja kao zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću…

– Svi znaju da nemam vreću para i da sam sve što sam zaradio uložio u nekretnine i kružio sam sa tim. Dao sam im jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku i zidanje i sve ostalo, i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu, u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo – objasnio je Bojanić, a kako izgleda njegova nekretnina kraj obale pogledajte u videu ispod.

Foto: Ankić/Čumić/Jović,
Autor: Ankić/Čumić/Jović