LEGENDARNI SNIMAK ZVEZDE GRANDA: Na audiciju stigao vozom, pa se rasplakao pred žirijem (VIDEO)

isak sabanovic prva audicija rasplakao se

Kada nešto čvrsto želiš, onda se trudiš svim silama da uspeš to i da ostvariš. Ali ponekad ne ide baš onako kako si zacrtao, a to se upravo desilo Isaku Šabanoviću na prvoj audiciji za „Zvezde Granda“.

Mladi momak iz Bijelog Polja došao je u Beograd sa velikom željom da uspe, ali se nije nadao da će se potpuno razoriti pred Aleksandrom Milićem Milijem.

Na audiciji za najpopularnije takmičenje u regionu Isak se Miliju predstavio pesmom „Libar“ od Džibonija, ali kako je njegovo pevanje bilo prekinuto Šabanović se jednostavno slomio.

Screenshot 2023 07 09 234315

Dobro, koju si drugu pesmu spremio? Dobar si, šta ti je?! – pitao ga je iznenađeno Mili, a Isak kroz suze odgovorio:

E, sad nijednu. Ja se izvinjavam, ne mogu sad. „Da je sreće bilo“, ali ne mogu sad. Ja znaaam, ali sam…

Jesi se uplašio ili ti nije dobro? pitao ga je Mili, pokušavajući da shvati šta se dogodilo, a Isak je briznuo u plač.

isak sabanovic audicija

Ja se na ovo nisam spremao mesec dana, ja se spremam čitavih pet godina da dođem ovde. Čitav svet mi je otišao u glavu, čitav život mi prođe  iskren je bio Šabanović kog su emocije totalno savladale.

Nakon što je ovaj legendarni snimak sa audicije ugledao svetlost dana, vicešampion „Zvezda Granda“ objasnio je šta se tog dana na audiciji zapravo dogodilo.

 To je kad dođeš sam vozom za Beograd i hoćeš nekom nešto da objasniš da znaš, a ispadne da ne znaš. I eto, desi se Mili koji te zove i promeni ti promeni život. Hvala ti, Mili- poručio je Isak čiju audiciju možete da pogledate u videu.  

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić