Milan Mitrović vas poziva na HUMANITARNU utakmicu (FOTO)

Humani pevači i glumci na čelu sa Milanom Mitrovićem odigraće u petak, 28.aprila prijateljsku fudbalsku utakmicu sa FK “Kaučosima” sa početkom od 20 časova na stadionu “OFK Beograda”.

Susret je organizovan u sklopu priprema za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvi, na kome naš fudbalski tim učestvuje kao “Art football Serbia, a koji se održava u okviru projekta „Pod zastavom plemenitosti“ sa ciljem da se prikupe sredstva koja garantuju lečenje teško bolesne dece. Projekat „Umetnost fudbala“, zasnovan je na koncepciji fudbala kako bi se poznati umetnici iz raznih zemalja okupili da igraju jedni protiv drugih na fudbalskom terenu, kao i da bi prikazali svoj umetnički talenat.

Prijateljska utakmica je humanitarnog karaktera, a Milan je iskoristio svoju popularnost na društvenim mrežama i pozvao svoje pratioce da dođu i podrže humanost.

cde621c0dcd347a4360d1ab76d1e73d0de73faf5

“Radimo vredno, kao Moćni rendžeri! U petak 28.04. igramo prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera sa FK Kauchosima, u sklopu priprema za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Moskvi, na kome učestvujemo kao ART FOOTBALL SERBIA ! Na stadionu OFK BEOGRAD-a od 20h ! Dođite i podržite humanost, valja se”, napisao je pevač u komentaru fotografije koju je objavio na Fejsbuku.

Foto: Fejsbuk,
Autor: I.Ankić