Gde je nestao Dragan Đurić posle finala „Zvezda Granda“?

DRAGAN DJURIC ok 17

Šarmantni finalista u „Zvezdama Granda“ Dragan Đurić važio je za favorita publike, a pobeda mu je izmakla za dlaku, kada je nakon poslednjeg preseka glasova u velikom finalu završio na drugom mestu.

Mladi pevač iz Doboja je posle osvajanja vicešampionske titule u prestižnom muzičkom takmičenju takoreći nestao, rešivši da se najpre posveti svojoj supruzi sa kojom se venčao u predvečerje velikog finala.

finale zvezde granda

Dragan je najpre otputovao na kraći medeni mesec na Hrvatsko primorje sa svojom izabranicom Jelenom, da bi se potom vratio kući i nastavio sa ranije ugovorenim nastupima.

-Sležu se utisci lagano, ali mi još uvek ljudi prilaze želeći da se slikaju sa mnom, što mislim da je dobar znak – iskren je Dragan koji je inače i profesor muzike.

Na pitanje da li se navikao na enormnu popularnost pevač kaže:

-Na dobro je lako navići se, ali ne treba poleteti jer ko visoko leti nisko pada. To je stara poslovica – rekao je Dragan u svom stilu.

DRAGAN DJURIC ok 10

Osim tereta slave koja ga je snašla i koju uspešno nosi Dragan priznaje i da se u ova dva meseca dobro snalazi u u ulozi bračnog druga.

-Sve funkcioniše dobro, imam posla vikendima kao i ranije, ali supruga se navikla i podržava me u tome. Ponekad je, istina, potrebno napraviti neki kompromis, ali uostalom od toga živimo tako da brzo pronađemo zajednički jezik. Ona je znala da se udaje za pevača. Upoznala me je uostalom u kafani , a ne u biblioteci, tako da ima razumevanja za moju profesiju – rekao je Dragan.

Da su on i njegova draga već uigran porodični tim Dragan potvrđuje i sledećim rečima:

-Nije tu bilo nekog preteranog privikavanja na zajednički život jer smo mi već godinu dana pre venčanja živeli zajedno, tako da smo sada samo ozvaničili našu vezu – objasnio je Dragan.

dragan

Pevač je nedavno imao predivan poklon za svoj 28. rođendan, a za sve je zaslužna njegova mentorka iz takmičenja Ceca Ražnatović.

-Rođendan mi je bio 7. avgusta, a Ceca me je pozvala da budem specijalni gost na njenom koncertu u Tesliću koji se održavao dan kasnije. To mi je bio najlepši rođendandski poklon, nastupio sam pre nje na sceni. Inače tada smo se i videli, ispričali uživo, a i čuli smo se nekoliko puta. Poslala mi je i nekoliko pesama da čujem da li mi se sviđaju i da li bi ih možda snimio – rekao je Dragan.

DRAGAN DJURIC 27 GOD. DOBOJ BIH 17

Pevač je otkrio i da Ceca nije jedina iz žirija „Zvezda Granda“ koja mu traži pesme.

-Mili je takođe odabrao neku pesmu za mene, tako da ću uskoro doći u Beograd da odlučim koju ću numeru izabrati da snimim. Ako sve bude po planu, verujem da ću se ubrzo naći u studiju – dodao je Dragan.

BONUS VIDEO: Najbolji nastupi u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić