ČISTA EMOCIJA: Saša Matić objavio 13 novih pesama, DUET SA ROZGOM iznenadio sve (VIDEO)

Čekanju je došao kraj. Muzička zvezda Saša Matić objavio je novi album „Dva života“ nakon četiri godine pauze.

3d6965895756699b3ca8cfc21d44d8e09f8996c3

Desetim po redu albumom Saša obeležava dvadeset godina profesionalne karijere. Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mesecima.

Saša iza sebe ima brojne duete sa kolegama iz muzičke branše, a sada je usledila saradnja sa čuvenom pevačicom Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duetsku pesmu „Ti i ja“.

5146fef48c16ec188d8d86d1577346ccbdd9ed23

Ali tu nije kraj iznenađenjima, premijerno na „Dva života“ nalazi se pesma „Čujem da se ovih dana razvodiš“ koju je Saša snimio za seriju „Ubice mog oca“, a publika će pretpremijerno moći da je čuje već danas. Kako ništa nije želelo da prepusti slučaju Saša je za potrebe ovog projekta angažovao trenutno najbolje muzičke znalce, a pesme su radili: Jelena Trifunović, Boja Vasić, Saša Nikolić, Milan Miletić, Miloš Roganović, Atelje Trag, Mlađan Dinkić, Angellina, Peđa Medenica, Sale Milošević, Željko Vasić i mnogi drugi.

Jednu od poslednjih pesama koja nosi naziv „Nebitno“ pred smrt napisala je Marina Tucaković, a melodiju je uradio Damir Handanović. Saša ništa nije želeo da prepusti slučaju već je za skoro svaku numeru uradio spot. 

a777b224705ec10477a3bf9a981f63e922f203b3

– Veoma sam srećan i ponosan što posle nekoliko godina rada na albumu mogu da izađem u javnost i pokažem šta je ono na čemu sam sa mojim dragim kolegama predano radio toliko dugo. U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako napraviti album i pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspeli. Imali smo brojne otežavajuće okolnosti koje su nam zadavale muke, ali smo se izborili lavovski. Ovaj dan je poseban za mene i sa nestrljenjem isčekujem da čujem komentare koja je vaša omiljena pesma – izjavio je Matić ovim povodom.

Poslušajte novi album kralja balada. 

Kada prođe sve

Ti i ja (duet sa Jelena Rozgom)
Dva života
Upitnik
Nebitno
Hiljadu puta
Slavi ženo
Fališ mi
Instagram
Probaj me
Putuj tugo
Samo da prođe ova noć
Oko moje (duet sa Milicom Pavlović)
Čujem da se ovih dana razvodiš (Ubice mog oca – sezona 5)
Podsetimo, Saša će u najluđoj Novogodišnjoj noći nastupiti u beogradskom hotelu „Hajat“, koji je rasporodat pre 15 dana.
Foto: Promo/Z.K.Munja,
Autor: Grand.Online