Login/Registracija

UROŠ ŽIVKOVIĆ ZAVEO PEVAČICU NOVOG ORKESTRA: Sevale varnice na snimanju „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Večeras od 21 sat na Prvoj televiziji gledaćete drugu emisiju osme sezone šou-programa „Nikad nije kasno“ koja donosi nove priče, mnogo smeha i dobre zabave.

Ali pre onoga što će milionski auditorujum imati prilike da vidi, mi vas vodimo iza kulisa i donosimo ekskluzivne snimke koje je zabeležila naša vredna ekipa. I u ovoj emisiji imamo neverovatan žiri koji će dati svoj sud, pa će veterane ocenjivati pevač Uroš Živković i glumica Jovana Jelovac Cavnić, a pod predsedničkom palicom Saše Miloševića Mareta.


Novu liniju pevač Uroš Živković pokazao je pre samog snimanja a kako tvrdi, devojkama nije smetalo ni kada je ponosno nosio svoj stomačić. U njegove pevačke sposobnosti uverili smo se odavno, pa se sada svi pitaju da li je Živković bolji zavodnik ili pevač, dok je na delu tokom emisije pokazao umeće na oba polja.

Čim je stigao na veliku Grandovu scenu da obavi tonsku probu, Uroš je pokazao svoje zavodničke sposobnosti, pa je zamalo odveo pevačicu novog orkestra.

Ni mlada članica orkestra „Nikad nije kasno“ se nije bunila, pa je sa pevačem fino proćaskala, a kako je naša kamera zabeležila pao je i po koji dodir. Sudeći po gestikulaciji izgledalo je kao da se pevač i pevačica dogovaraju da se kasnije nađu negde i ispričaju nasamo.


Ostali članovi žirija kao i Žika i Dragana posmatrali su čitavu situaciju iz prikrajka i samo se smeškali dok je Uroš dominirao scenom. Na njegov šarm nije ostala imuna ni glumica Jovana Cavnić pored koje je sedeo tokom čitave emisije, te mu je u par navrata uputila sthove jedne pesme.

Da je omiljen i među damama starije generacije dokaz je i voditeljka šoa Dragana Katić koja je bez problema priznala da joj je mladi Živković najdraži pevač, te ga nakon otpevane pesme izgrlila i izljubila.


Šta se sve još desilo iza kulisa snimanja emisije „Nikad nije kasno“ pogledajte u videu u nastavku teksta. 

Foto: printscreen,
Autor: A. Milinković