„Ovo je bolje od originala!“ Takmičar oduvao žiri: „Vi ćete mi biti gost na koncertu“ (VIDEO)

Arman Morankic
Arman Morankić

Arman Morankić (45) iz Brčkog maštao je da bude fudbaler Crvene zvezde, ali se na kraju ipak opredelio za muziku, a večeras se našao na sceni šoua „Nikad nije kasno“ jer je umesto ulaganja u karijeru odlučio da svoju porodicu sa troje dece stambeno obezbedi.

Svoja razmišljanja podelio je detaljno u videu pre nego što je izašao na scenu, što možete da pogledate ispod:

Čim je izašao na Grandovu scenu i predstavio se, Žika Jakšić je priznao da je uživao u Armanovom intervjuu, na šta je ovaj odgovorio kratko, jasno i efektno:

-Rođen lud! – poručio je Arman, kome su u podršci kolega Vladan Milovanović i supruga Edina sa kojom je 20 godina u braku.

0A0A2794
Arman Morankić

Žika je bio oduševljen što ima jednog pravog rokera na sceni, a Kaliopi je prva u ime žirija poželela dobrodošlicu takmičaru.

-Najsvežija su mi sećanja sa koncerta u Brčkom iz 2019. godine i bilo je divno. Sada čitam vašu biografiju, pa to je jedno veliko bogatstvo. Vi ste toliko toga napravili, prošli, jedva čekam, da čujem šta pevate?- upitala je Kaliopi takmičara, na šta je on odgovorio:

-Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac.

KALIOPI NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 7 ok 1

Kaliopi je bila oduševljena njegovim izborom pesme, kao i ostali članovi žirija.

-Vau! To će biti neverovatno! Da čujemo – ushićeno je najavila Armanov nastup pevačica iz žirija.

Najava je po svemu sudeći bila više nego prava, a nastup je podigao čitav studio na noge.

-Mi koji smo u produkciji bi trebalo da ostanemo neutralni. Ali kako da budemo neutralni na ovu energiju. Ovo je bio nešto potpuno drugačije i fenomenalno – rekla je iskreno voditeljka Dragana Katić.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 42 ok

Takmičar je opravdao očekivanja i Kaliopi.

-Bože Armane koja energija. Sad vidim ko će mi gostovati na mom sledećem koncertu u Brčkom. Neverovatno kako je ovo izvedeno u vašem maniru, što mi se jako svidelo, kao i vaša dikcija. Ovo je jedna od najtežih pesama što se tiče te dikcije i metričkog osećaja da se izvede. Uu, a još vaša energija i još vaš glas na to. Vau! – poručila je Kaliopi takmičaru koji se zahvalio na lepim rečima, a kako je Arman pevao hit Bijelog dugmeta pogledajte u videu ispod:

Saša Milošević Mare imao je identično mišljenje sa Kaliopi.

-Ti si dala ocenu koju bih dao i ja tako da ću ja sad da preuzmem od tebe „bravo, bravo ,bravo“ – rekao je Mare, a i Arman se zahvalio u istom stilu.

-Hvala, hvala hvala .- rekao je duhoviti takmičar.

Mare se ipak ispravio:

-Pardon, rekla je „ma bravo, ma bravo.“

0A0A2699 3

Ipak, Željko Samardžić ušao je u detaljniju analizu nastupa.

Ono što sam primetio do sada, svi koji su pevali Bregovića bili su verne kopije, ali Arman, što sam prvi put čuo, Bregovićevu pesmu peva u svom maniru. I poštuje, svaki gruv je ispoštovan. Brega je Žikin i moj prijatelj, moramo uticati tamo da Armanu uradi neku pesmu, to bi bilo mnogo dobro – rekao je Željko i četitao takmičaru na perfektnom natupu.

Žika je razotkrio kako se Samardžić i Bregović druže.

-Pozdrav za Bregovića,moram da kažem da su Željko i on zaista dobri drugari, a provode dane u Perastu u pecanju kada nađu i spoje neke dane između poslova – rekao je Žika, a Željko je potvrdio.

-Najmanje pričamo o muzici. To je tako divna priča između nas dvojice i ako nas sluša i gleda da u poručimo da dobro Armana posluša i ako naleti neka dobra pesma, ja bih je se odrekao u njegovu korist – dodao je Željko.

IMG 8781
Arman Morankić

I Žika se uključio u komentare Armanovog nastupa.

-Znaš da sam imao svoj bend i ovu pesmu sam odsvirao ne znam koliko stotina puta, a čuo sam je u raznim izvedabama takođe stotinu puta. Iskreno da ti kažem, da stavim na stranu ono što je otpevano u originalu, ali ovo je broj jedan – rekao je Žika, a Arman je priznao da mu je pomalo neprijatno od toliko lepih reči.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić