Login/Registracija

Zvezdu Granda proglasili dvojnicom Kim Kardašijan: Da li je ovo najbolja gu*a na estradi?

Instagram/marija_gruevskaa

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Marija Gruveska dobila je status „najbolje gu*e na estradi“ zbog čega su je mnogi prozvali makedonskom Kim Kardašijan.

Tokom vrelih letnjih dana žarila je i palila na društvenim mrežama fotkama u kupaćem kostimu, a to joj je i sada pošlo za rukom iako je objavila fotku na kojoj je zakopčana do grla.

Naime, Gruevska je pozirala okrenuta leđima objektivu, a u prvi plan istakla je svoju izvajanu pozadinu i tim potezom izazvala lavinu komentara, a posebno od strane pripadnika jačeg pola koji nisu odoleli a da joj ne udele komplimente na račun fizičkog izgleda.

Instagram/marija_gruevskaa

Osim dobrim izgledom, Gruevska je veliku pažnju privukla neverovatnim tramformacijama u „Zvezdama Granda“, a to je publiak nagradila kada joj je dodelila titulu najeskstravagantije takmičarke ikada.

Svojim nastupima u smelim i provokativnim kombinacijama nije prestajala da iznenađuje žiri i gledaoce. Oreol na glavi, balska haljina i specijalno osmisljeni kostimi bili su samo neki od načina da se istakne kroz šou, a kako je to izgledalo podsetite se u videu ispod:

Podsetimo, Marija je nedavno izgovorila sudbnosno „da“ svom izabraniku i dugogodišnjem momku Siniši, a o njihovoj svadbi se i dalje priča. Pevačica je za svoj najvažniji dan priredila pravu bajku te postala rekorderka budući da je svadbeno veselje trajalo neverovatna 72 sata.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović