Login/Registracija

Zvezdi Granda HAKOVAN PROFIL: Predstavlja se kao NJEGOVA ŽENA, pevač OČAJAN: „IZNOSI LAŽI O MENI“ (FOTO)

Svet interneta i društvenih mreža, koliko je koristan i zabavan, toliko ume da bude surov i neprijatan za svakog korisnika.

Sajber napadi su sve učestaliji, a iako se javne ličnosti trude da dodatno obezbede i zaštite svoje naloge, vešti hakeri uspevaju da im preuzmu profile.


Ovakva neprijatnost zadesila je i finalistu prethodne sezone „Zvezde Granda“, Martina Ajdarevića, čiji Instagram više nije pod njegovim vođstvom.

Naime, Martin nije neko ko svakodnevno objavljuje i eksponira se na ovaj način, a kada je na njegovom profilu osvanulo nekoliko objava u kratkom vremenskom roku, svi su zapitali o čemu se radi.

– Što Bog sastavi to ku*va ne može da rastavi- stoji u opisu fotke sa njegovom suprugom Emilijom, koji je svima privukao pažnju.


Nakon toga pojavilo se nekoliko kratkih objava u kojima se navodi kako je profil „navodno“u rukama upravo njegove supruge, koji je ispratio niz njenih i njihovih zajedničkih slika. 

Ceo slučaj, potresao je mladog pevača, koji je otvorio novi Instagram nalog sa koga se i zvanično oglasio i zatražio pomoć pratilaca.


– Pozdrav svima, profil sa prethodne objave je hakovan i iznosi laži o meni i mom privatnom životu. Zamolimo bih vas da prijavite taj profil– jasan je bio Ajdarević.

O čemu se zapravo radi saznaćemo uskoro od Martina.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Instagram,
Autor: S. Čumić