Login/Registracija

Zvezdi Granda Bosanac ODRŽAO LEKCIJU ZA PAMĆENJE: „Bojao sam se toga“

Jedan od takmičara iz prethodne sezone „Zvezda Granda“ koji se istakao kao posebnim stilom i emocijom je Zoran Petrović Zole.

Iako ima samo devetnest godina, da je muzika njegov poziv spoznao je još kao dečak kada je jasno zacrtao čime će se baviti.


– Znao sam da ću se baviti muzikom prvi put kada sam uzeo instrument u ruke. Probao sam svašta i od sportova, ali onog momenta kada sam se oprobao u muzičkim vodama znao sam da ću se time bavi. Tu su bile priredbe, horovi. U školi sam čak bio prvi koji koji je organizovao školski orkestar pravili smo svašta nešto– ispričao je pevač u emisiji „Grand Magazin“.

Kada se pojavio u najpopularnijem muzičkom takmičenju, velika Grandova scenu mu nije bila nepoznata, jer je na njoj stajao nekoliko godina ranije.

– Moj prvi nastup u „Nekim novim klincima“ je bio šou živi. Nisam znao šta me je snašlo. Sećam se da sam pevao Sašu Kovačevića „Gde smo moja ljubavi“ i nakon toga svaki nastup je bio bolji. Prošarali smo kroz svašta pevao sam ček i Halida, tako da kada sam došao u „Zvezde Granda“ znao sam šta me čeka– objasnio je Zole.


Uživao tokom svakog trenutka takmičenja u produženoj sezonu gde mu je mentor bio Dragan Stojković Bosanac, a jedan njegov komentar će pamtiti zauvek.

–  U prvom krugu imao sam glas od Bekute i Bosanca, a kada ga je Popović pitao šta mu se sviđa kod mene on je odgovorio- sve  to ću baš pamtiti. Bilo mi je i simpatično, kada sam se posle karantina ugojio kada mi je Karleuša rekla da sam mnogo sočan– zadovoljno je istakao Petrović.


Svaki njegov nastup bio je zapažen i hvaljen, ali borba koju je vodio sa tremom nije bila laka.

– Uvek sam se bojao od onoga šta će ljudi da mi kažu, a onda sam shvatio da sve treba da radim najbolje što mogu. Bosanac mi je jednom rekao:“ Kome pevaš? Nemoj da gledaš žiri, gledaj sliku“, i ja sam to primenio– priznao je maldi pevač.

On je nedavno izbacio i svoj prvenac koji možete poslušati u nastavku.


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić