Login/Registracija

„Zvezde Granda“ zavele POLA ISTANBULA, a jedna je ODBILA PONUDU ŽIVOTA: „Jesi li luda“, kritikovale ostale

Koleginice i prijateljice Aleksandra Mladenović, Dragica Zlatić i Aleksandra Bursać nedavno su boravile u Istanbulu, gde su se, sudeći po objavama na društvenim mrežama, ludo zabavile.


Ovaj grad je osim znamenitosti, poznat i po dobrom šopingu, međutim Dragica se nije najbolje snašla kada je u pitanju turski sistem prodaje.

– Hteli su da nas oderu tamo. Nije mi niko rekao da treba da se obučem obično. Ja sa sve šeširom, kaputom, zec, naperlitana. Pitala sam koliko košta fajk šanel torba kaže on 500 evra, ja reko dodaću još malo i uzeću original. Posle su mi rekli da sam bila previše sređena i da su mislili da sam milionerka– kroz smeh je ispričala Dragica za „Grand News“.


Iako važe za jedne od najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni, često se žale na solo ljubavni status, a ovom prilikom saznali smo i da li je bilo udvarača.

– Sedeli smo u jednom prelepom restoranu na Bosforu i vlasnik restorana nam je prišao i pozvao nas da dođemo na večeru okrenuo se ka Aleksandri Bursać rekao da je prelepa. Ja sam joj rekla: „Jel si luda vidiš li restoran na Bosforu“, ali ne vredi– iskrena je pevačica i dodala kako su one od onih kojima je teško ugoditi.


– Ja ne znam koja je gora sve smo teške kao crna zemlja– priznala je Dragica.

Ipak, njihova meta na ovom putovanju bio je popularan glumac za kojim žene lude, a kako su ove tri lepotice krenule u potragu za njim usred Instanbula i da li su uspele da ga nađu pogledajte OVDE.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić