Login/Registracija

Zvezde Granda JURILE turskog glumca po Istanbulu! Osvanuo HIT snimak, ljudi ne prestaju da se smeju (VIDEO)

Poznato je da su zvezde „Granda“ Aleksandra Mladenović, Dragica Zlatić i Aleksandra Bursać bliske prijateljice koje osim muzike, veže i solo ljubavni status. A kako sve tri u poslednje vreme soliraju, rešile su da se zabave i da zajedno krenu u lov.

Međutim, sve tri zaljubile su se u istog momka, a reč je o turskom glumcu Halilu Ibrahimu Čejhanu kog ovih dana traže po Istanbulu, a jedan od njihovih snimaka osvanuo je i na društvenim mrežama.

Naime, vozeći se taksijem po turskom gradu pevačice su pokušavale da od taksiste saznaju gde živi zvezda serije „Amanet“, ali bezuspešno.

Ovaj snimak postao je hit na Internetu, a sve zbog Mladenovićke koja je na srpskom i turskom jeziku vršila pritisak na taksistu da joj kaže gde žiri Halil. 

– Ja pitam, ne zna. Kaže ne viđa ga, pokazuje mi očima da ne zna – govorila je Aleksandra Dragici, na šta se nadovezao njihov zajednički drug i poručio im da ga ostave na miru, jer sigurno taksista i glumac ne piju kafu. 

– Gledaj ga kako je dobar – govorila je Mladenovićka vozaču pokazujući mu Instagram nalog glumca, što je u autu sve dovelo do suza.

Njihov hit snimak pogledajte u videu. 

……

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić