Login/Registracija

Zvezda Granda UŽIVA U RODITELJSTVU: Sin već ide tatinim stopama, a za ĆERKICU SE PLAŠI SAMO JEDNOG

Ubzo nakon ovogodišnjeg finala „Zvezda Granda“, porodica Martina Ajdarevića postala je bogatija za još jednog člana- ćerkicu Elenu.


Iz dugogodišnje ljubavi sa svojom izabranicom već ima četvorogodišnjeg sina, a priznaje da za njega ne postoji lepši osećaj od roditeljstva.

– Sa Ikom dok sam trepunio dete ima četiri godine. Elena ima tri meseca i ja ne mogu da vam opišem kakav je to osećaj. To svaki roditelj zna kada vidi svoje dete, kada se probudi, kada se nasmeje, ne postoji više  nijedan problem– rekao je ponosni tata za „Grand News“.

Iako svo slobodno vreme provodi sa porodicom, ne krije da je neke obaveze oko bebe prepustio svojoj supruzi.

– Ja ćerku ne presvlačim. Plašim se, (smeh) mnogo je sitna i mala, ali možda ću to raditi uskoro– iskren je bio Ajdarević.


S obzirom na prirodu estradnog posla, često radi po celu noć, ali se uvek trudi da održi balans tako da ni njegovi najbliži, ali ni njegova publika ne trpe.

– Ja dosta radim i kada izađem na binu, moje je da ispunim očekivanja publike. Kada se to završi moje je šta se dešava iza– objasnio je Martin, koji je svoju ljubav prema muzici preneo i na sina koji će ga po svemu sudeći i naslediti.

– Ja stvarno pevam stalno, muzika me pokreće, a i moj sin zajedno sa mnom. Skoro sam mu kupio zvučnik sa dva mikrofona i sada bukvalno po ceo dan pevamo– rekao je finalista čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

POGLEDAJTE I 
Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić