Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA U ISPITNOM ROKU MIKROFON ZAMENILA DEZODORANSOM: Zapevala nad knjigom, pa poručila: „Sve postižem i moram“ (VIDEO)

Proslavljena finalistkinja „Zvezda Granda“, Belma Huseinefendić, vešto upravlja svojim obavezama koje pored muzičke karijere, obuhvataju i glumu, pisanje pesma, ali i studiranje na fakultetu.

Iako je pevačica moćnog glasa koja može da zarađuje za život isključivo od muzike, ona nije želela da zaspostavi školovanje pa je nakon završene medicinske škole upisala i fakultet koji vredno pohađa.

Nakon velikog broja nastupa koje je kao i većina njenih kolega imala tokom praznika, Belma se sada posvetila polaganju ispita koji kao i svakom studentu ne padaju lako, ali ona ima rešenje kada učenje zagusti.

Naime, ona je na svom Instagramu pokazala kako kada joj padne koncentracije zapeva neku pesmu, što joj ujedno dođe i kao vežba za nastupe koje ne prekida ni tokom ispitnog roka o čemu je govorila za naša portal.

Spremam ispite, učim sve što mi je pod rukom. Od predmeta do pesama (smeh). Sve postižem i moram, ali lakše mi idu pesme– priznala je Huseinefendićeva.

Kako zvuči dok peva nad literaturom za ispit pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić