Login/Registracija

Zvezda Granda spremna za SVETSKU SCENU: „Neću se zaustaviti, TO mi je samo jedan od CILJEVA“

Iako je na samom početku karijere, atraktivna Makedonka Marija Gruevska neprestano se trudi da bude svoja i drugačija, što joj i polazi za rukom. Navikli smo na njene glamurozne i luckaste nastupe koji nesumnjivo privlače veliku pažnju publike.

– Želim uvek da pripremim nešto drugačije jer ja neću karijeru koja će doći mnogo brzo. Ne želim da imam tezge, svirke i nastupe po svaku cenu, već gledam na dalje. Imala sam ponudu da otvorim privatnu školu za pevanje i scenske nastupe, ali polako, to je samo neki predlog  neki plan. Vidim sebe sa mnogo pesama i albuma, ali ne želim da budem odjednom na vrhu pa da nestanem, a to se danas često dešava. Neću da budem od onih koji će da padnu! Sve ide polako, ali sigrno- istakla je bivša takmičarka „Zvezda Granda“.

Takmičenje joj je donelo veliku popularnost koju želi da iskoristi na najbolji mogući način, ali kako priznaje jednu stvar je nakon učešća izgubila.

– Odnelo mi je moju slobodu, jer sada nemam vremena nizašta osim da radim na svojim novim pesmama. Eto oduzelo mi je tu slobodu koju sam imala tokom takmičenja, to slobodno vreme, ali sve je to dobro na neki način. Zato mi je donelo ostvarenje mojih snova, da postanem ono što sam oduvek želela da budem. „Zvezde Granda“ su moja odskočna daska!- zaključila je Gruveska u emisiji „Grand Magazin“.

Podsetimo, pevačica se nedavno prijavila za Beoviziju na kojoj na žalost nije prošla, što je neće sprečiti da se svake godine vredno priprema sve dok, kako sama kaže ne postane deo tog muzčkog festivala.

– Moj cilj je da se prijavljujem svake godine. Evrovizija mi nije krajnji cilj, već samo jedan od ciljeva!- poručila je pevačica.

POGLEDAJTE I

NIŠTA MANJE NISMO OČEKIVALI: Nova pesma Marije Gruevske KIDA, a evo kako je Zorja umešala prste (VIDEO)

Pomera granice na sceni, a sada je otkrila šta se krije iza svakog nastupa i poruka je prelepa

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović