Zvezda Granda progovorila o PAKLU kroz koji prolazi: „Dosta je, ne volim konflikte, ali VREĐAJU ME“

Ajša Kapetanović, mlada pevačica, novopečena majka i nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, nedavno se ponovo našla u žiži interesovanja, ali ne zbog raskošnog talenta i lepih stvari koje joj se dešavaju u životu, već zbog navodne transformacije i tvrdinji pojedinih medija da se izoperisala i da sve više podseća na današenje starlete.  

Iako je jedno vreme pokušavala da demantuje ove navode putem društvenih mreža, Ajša je sada za Grand Online progovorila o paklu kroz koji prolazi i istakla da je zgrožena i povređena ovim novinskim natpisima, te će tužiti sve one koji na ovaj način pokušavaju da joj napakoste i prikažu u potpuno drugačijem svetlu. 

f0d31d359b52a7951584973cf0157a6a28419f03

– Već duže vreme, malo po pomalo i na nekom novom portalu izađe kako sam izoperisana i da “pucam od silikona”. Isprva sam demantovala na društvenim mrežama, pa sam jedno vreme pustila jer je počelo da me zamara pravdanje.  Sada sam pri mišljenju da se to treba zaustaviti, jer me konstantno predstavljaju u pogrešnom svetlu. Nažalost jedini način da se tome stane u kraj je tužba, što mi iskreno nije bio cilj jer ne volim nikakav oblik konflikta- priča Ajša i dodaje: 

– Vređaju me naslovi kao što je ovaj poslednji da pucam od silikona i slično. Sulude su mi takve tvrdnje bez ikakvog dokaza. Smeta mi jer me stavljaju u isti koš sa starletama i samim time menjaju mišljenje narodu koji me prvenstveno voleo zbog mog glasa i karaktera koji se nije promenio. Spomenula sam ovo za starlete jer u tekstu piše kako izgledam kao današnje starlete. Da se razumemom, nemam apsolutno ništa protiv estetskih operacija, niti mislim da je ijedna žena bila slavna ili ne, primorana da govori o potpuno privatnoj stvari, ali ja sam neko ko ne podnosi laži, pogotovo zlonamerne. 

Pre osam meseci ostvarila se u ulozi majke, zbog čega je novinski natpisi o transformaciji i navodnim silikonima još više pogađaju. Srećom, maleni Kan i njen suprug Adi Dogić velika su joj podrška i snaga da istraje i da se ne nervira zbog laži koje se mesecima unazad plasiraju. 

edaff4d3d89e0811124621edcb15233412df795d

Pevačica ističe da se u potpunosti posvetila porodičnom životu koji je nastavila u Nemačkoj, a uskoro je očekuje i veliki povratak na scenu. 

– Već sam navikla na ulogu majke, našli smo svoj ritam i uživamo u zajedničkim trenucima. Za sad smo u Nemačkoj, gde se konačno smiruje i situacija sa kovidom, pa počinjem i sa nastupima. Već sam počela i da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pesmom, nadam se da ću do proleća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo videti, jako se radujem – završava Ajša. 

953fde0789d15ba557d6b5c565914375e1bfec95

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić