Login/Registracija

Zvezda Granda o LJUBAVI SA KOLEGINICOM, evo kako izlazi na kraj sa LJUBOMOROM

Finalista prošlogodišnje sezone „Zvezda Granda“ Bojan Pavlović već neko vreme uživa u ljubavi sa sa mladom Splićankom Nikolinom Pelaić, danas poznatom pevačicom. 

Bojan ne krije koliko je zaljubljen, a kad god nema poslovnih obaveza mladi pevač spakuje kofere i otputuje u Hrvatsku kod svoje izabranice.

– To je velika razdaljina, ali sve se može postići kada se dvoje ludo vole… Ona se interesuje što je meni drago, voli da sve zna, a ja je volim takvu kakva je – rekao je Bojan u emisiji „Grand news“, pa otkrio da li je njegova devojka ljubomorana kada ga na nastupima saleću obožavateljke:

– Bile je na mom nastupu, nije bilo nikakvih problema, ja sam se lepo ponašao. Ne proverava mi telefon, imamo potpuno poverenje, ima ljubomore, ali ne bolesne.


Bojanu osim na ljubavnom planu i na poslovnom cvetaju ruže, pa sprema jedan muzički novitet kojim će sve iznenaditi, jer je rešio da eksperimentiše sa muzičkim žanrovima i više ne bude klasičan narodnjak.

– Kada su se svi promenili valjda mogu i ja malo, ovo će da bude balada za prve plesove, videćemo kako će da prođe – kaže mladi pevač.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić