Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA IZ LJUTNJE POKRENULA NOVI BIZNIS: „Čekam da steknem zvanje MAJSTORA“

Uporedo sa nastupima i privatnim slavljima i veseljima, na kojima često peva, bivša takmičarka najpopularnijeg šoua „Zvezde Granda“ Slađa Zubčević rešila je da pokrene nov biznis.

Kao i svakoj ženi, nega i lepota su joj slaba strame te je završila kurs i edukaciju za manikir čime se pohvalila na društvenim mrežama.

– I ranije sam imala želju da pokrenem neki posao vezano za nokte, ali nisam nikada, ne znam šta me je sprečavalo. I kada sam se preselila u Doboj bilo mi je daleko da idem da mi nokte radi moja Lela kod koje sam išla dok sam bila u Sarajevu. Tako sam odlučila da baš kod nje završim edukaciju- otkrila je Slađa za Grand Online.

Iako je velika želja preovladala da načini ovaj korak, pevačica je za Grand Online otkrila da se iza lepog i novog početka krije još jedna priča na koju i nije baš ponosna.

– U Doboj kada sam došla bukvalno sam išla od salona do salona i nigde na žalost mi nisu bili urađeni nokti onako kako sam ja htela, jednostavno sam videla puno propusta! Poslednji put kada sam doživela nelagodnu scenu zbog termina, ja poludim i iz ljutnje naručim svu opremu i uradim onako amaterski sama sebi nokte kod kuće, pa uradim mami. I nekako mi se svidi taj posao i javim se za edukaciju i završim obuku. Imam u planu da otvorim salon, ali to tek sledeće godine dok steknem zvanje majstora i dok budem usavršila sve metode rada- ispričala je i pohvalila se svojim radom.

……

Naravno, ono što sve zanima je da li će zbog novog biznisa okačiti mikrofon o klin ili ipak naći vremena da radi sve ono što voli budući da je muzika njena najveća ljubav od najranijeg detinjstva.

– Prestaću da pevam samo kada umrem! To je moja večna ljubav! Na kraju krajeva niko ne peva kao ja i šta bi onda narod bez mene (smeh)- priznala je Zvezda Ganda.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović