Login/Registracija

Zvezda Granda doživela HOROR NA POROĐAJU: „Osećam se NESPOSOBNO, psihički i fizički su se iživljavali“, hiljade žena JE PODRŽALO

Nakon što je sa svetom podelila njlepše vesti da je na svet donela devojčicu, novopečena mama Dada Mešaljić otkrila je i traumatično iskustvo koje je doživela tokom porođaja.

Naime, tema o kojoj se malo govori, a sa kojom se suočava sve veći broj žena jeste tretman odnosno trauma koju doživljavaju u porodilištu.

Na svom Instagramu podelila je samo deo horora koji je preživela želeći da podigne svest o ovom problemu koji je zastupljen širom regiona.

Za kratko vreme, ova objava postala je viralna s obzirom da se veliki broj žena javio sa istim problemom koje je na njih ostavio posledice za ceo život, želeći da joj pruže podršku i udrže se kako bi stale na put ovom neljudskom ponašanju.

Takođe, brojna lica iz sveta medicine i prava potvrdila su slične događaje koji se već godinama unazad zataškavaju, a Dada je obećala da će kada smogne snage podeliti još detalja o kojima sada nije bila spremna da govori.

– Iskreno, ne osećam se nikako, osećam se tako nesposobno, ali bitno mi je da je beba dobro, a ja ću se kad tad oporaviti– potrešeno je istakla za Grand. Online.

POGLEDAJTE I 

PORODILA SE ZVEZDA GRANDA: EMOTIVNOM PORUKOM poželela mezimici dobrodošlicu na svet: „USPELE SMO“

DOČEK KAO IZ BAJKE ZA MAMU I BEBU: Zvezda Granda PRESREĆNA

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić /Instagram,
Autor: S. Čumić