Login/Registracija

„ZVEKNU me po glavi kad počnem da TALASAM“ Marija iskreno o ljubavi, otkrila i ko ide u finale ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Marija Šerifović redovno zabavlja svoje fanove videima koje objavljuje na svom Jutjub kanalu, a sad je podelila onaj u kome odgovara na pitanja obožavalaca. 

Jedno od pitanja glasilo je da li ima ljubavi u njenom životu, na šta je Mara složila tužnu facu i na taj način stavila do znanja da se ništa ne dešava.


– Šta te drži tako čvrsto na zemlji?, glasilo je naredno pitanje, a pevačica je bez oklevanja dala iskren odgovor.

–  To su ljudi koji su u mom okruženju, prvenstveno moja porodica i moji prijatelji koji imaju otvoreni blanko papir da mi priđu i zveknu dobro po glavi svaki put kad počnem da talasam – odgovorila je Mara. 


Naravno, njene pratioce zanimalio je i šta se dešava u „Zvezdama Granda“, ali i da li ima favorite u ovogodišnjoj sezoni. 

– Ne mogu da kažem da imam favorite, ali imam mišljenje kako se neki kandidati ponašaju, koliko napreduju i koliko uče, a u ovom trenutku to su samo dva kandidata – istakla je, dok je na pitanje za koliko svojih kandidata garantuje da će stići do finala, odgovorila: 

– Mislim da u finale idem sa dva kandidata, što je drugačija statistika od prethodnih sezona kada sam imala četiri kandidata u finalu!


Ipak, jedno pitanje o „Zvezdama Granda“ je toliko često postavljeno, da je zamolila svoje fanove da je više ne pitaju da li će njen takmičar da pobedi u ovogodišnjoj sezoni. 

– Toliko ste me puta to pitali i spomenuli za ovih godinu dana da vas molim da me to ne pitate i ne pritiskate. Ako bude postojao kandidat koji zaslužuje pobedu i koji je u tom trenutku najbolji, to ćete najbolje vi odlučiti, kao što ste radili i do sad,  ja u vas ne sumnjam – zaključila je Mara u „Q & A“ videu koji je pred vama. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić