Login/Registracija

Zorja proslavila rođendan, a ono što je dobila na poklon od supruga NIJE ZA JAVNOST

Pre nekoliko dana ušli smo u sezonu Device, a mnogi pripadnici estrade sa ponosom ističu da su nosioci ovog horoskopskog znaka.

Za njih kažu da su perfekcionisti, organizovani, da imaju oko za detalje i ništa ne prepuštaju slučaju, i ove karakteristike se mogu pripisati nekadašnjoj finalistkinji “Zvezda Granda“ Zorji Pajić koja je juče proslavila rođendan.


U kratkom vremenskom periodu od kada je prvi put kročila na Grandovu scenu pre više od godinu i po dana pa sve do danas, Zorja je uradila mnogo toga. Ušla u top 8 finalista u takmičenju, izdala čak nekoliko pesama među kojima su i autorske, osvojila treće mesto na takmičenju za Pesmu Evrovizije, a zatim se letos pojavila na festivalu “Skale“ gde je oduvala pesmom i nastupom.

Ipak, ova multitalentovana Beograđanka se tu ne zaustavlja već ambiciozno želi još mnogo toga.

– U ponoć sam za svoj rođendan poželela dosta nove muzike i uspešnih koncerata. Karijera mi je na prvom mestu i ja sam neko ko je navikao da radi i stvara. Živim za muziku i za te momente kada je delim sa publikom- rekla nam je Zorja i podelila sa nama šta je to dobila od najmilijih i od koga je stigla prva čestitka.

– Suprug Lazar mi je prvi čestitao uživo a mama preko telefona, naravno (smeh). Od Lakija sam dobila nešto zanimljivo, nije za medije- našalila se Zorja, i nastavila:

– Više poklona je  u pitanju, sve detalji koje ja volim i koji čine da se osećam posebno.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac